​Juleand fås i vores økologiske gårdbutik

​Er du på udkig efter en dejlig og velsmagende juleand, som kan glæde hele familien juleaften? Så kan du med fordel kigge forbi Lindbjerggård i Randers. Her sælges lækre, økologiske juleænder til gode priser. Vi servicerer primært kunder fra Djursland, Hadsten og omegn, men byder kunder fra nær og fjern velkommen på gården.

​​

Hvilken juleand skal man vælge?

Der findes forskellige typer ænder, som du kan købe og spise juleaften. I køledisken i supermarkedet møder du typisk pekingand, berberiand eller mulardand. Valget mellem disse ænder afhænger af, hvor meget du vil ofre på en and, samt hvor stor den skal være. 

​Hvis du ønsker en ekstragod and juleaften, bør du vælge en økologisk and fra vores landbrug. Herved er du sikret velsmag med god samvittighed. Vi har ænder i mange forskellige størrelser, og vi hjælper dig gerne med at finde den, som passer bedst til dine behov.

Mange danskere nyder at spise and juleaften. Hvis det også er gældende i din familie, så kan du med fordel købe årets juleand hos os. Vi garanterer dig en økologisk juleand, som lever op til alle gældende krav på området. Vores landbrug er nemlig statskontrolleret økologisk og har desuden EU's økologilogo.​

Kontakt os for at høre mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad for en type juleand vi kan tilbyde dig, så er du velkommen til at kigge forbi vores gårdbutik inden for åbningstiderne.

Du kan også kontakte os på telefon 61 78 22 82 eller på e-mail lindbjeggaard@hulen16.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at udfylde formularen herunder, så vender vi retur hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

​Gårdbutikken har åbent torsdag fra kl. 15.00 – 17.00

Eller efter aftale.

Hvis vi er hjemme kan du altid lave en aftale om at handle, så ring evt. på telefon 61 78 22 82 eller bestil på mail:

lindbjerggaard@hulen16.dk

Gårdejer Espen Nielsen

Hulen 16, 8930 Randers NØ

CVR: 63714615​

Find os på facebook