​Økologisk kylling af høj kvalitet fås i vores gårdbutik

​Drømmer du om at sætte tænderne i en økologisk kylling med god samvittighed? Så bør du slå vejen forbi Lindbjerggård i Randers. På gården opdrættes forskellige økologiske dyr, og der dyrkes lækre afgrøder. Vi sælger typisk øko kylling til kunder fra Randers, Djursland og Hadsten, men byder selvfølgelig alle kunder velkomne på gården.

Når du køber økologisk fjerkræ i vores gårdbutik, så kan du være sikker på at få et velsmagende stykke kød til en fordelagtig pris. Vi har drevet vores deltidslandbrug siden 1980, hvorfor vi har stor erfaring på området.

Vi sælger øko kylling, som lever op til høje krav

Du kan købe økologisk kylling eller andet økologisk kød med god samvittighed her hos os. Vi bliver nemlig anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og er et statskontrolleret økologisk landbrug. Derfor kan du være sikker på, at tingene er i orden hos os, og at vi overholder alle gældende krav.

Vi har desuden EU's økologilogo.

​Når du besøger vores gårdbutik, står vi klar til at give dig en god oplevelse med på vejen. Vi fortæller dig gerne om, hvordan din øko kylling er blevet opdrættet samt giver dig en rundvisning på gården.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du kunne tænke dig at købe en velsmagende økologisk kylling af høj kvalitet, så bør du kigge forbi vores gårdbutik. Her kan du være sikker på at møde smilende personale, som hjælper dig med det, du har brug for.

Besøg vores gårdbutik, eller kontakt os på telefon 61 78 22 82. Du kan også sende en e-mail til lindbjeggaard@hulen16.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at udfylde formularen herunder, så vender vi retur hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Åbningstider​

​Gårdbutikken har åbent torsdag fra kl. 15.00 – 17.00

Eller efter aftale.

​​

Hvis vi er hjemme kan du altid lave en aftale om at handle, så ring evt. på telefon 61 78 22 82 eller bestil på mail:

lindbjerggaard@hulen16.dk

Gårdejer Espen Nielsen

Hulen 16, 8930 Randers NØ

CVR: 63714615​

Find os på facebook