Økologiske gæs

På gården opdrættes forskellige økologiske dyr, og der dyrkes lækre afgrøder.

Økologiske gæs af høj kvalitet fås i vores gårdbutik

​Drømmer du om at sætte tænderne i en økologisk gås med god samvittighed? Så bør du slå vejen forbi Lindbjerggård i Randers. På gården opdrættes forskellige økologiske dyr, og der dyrkes lækre afgrøder. Vi sælger typisk øko gæs til kunder fra Randers, Djursland og Hadsten, men byder selvfølgelig alle kunder velkomne på gården.

Når du køber økologisk fjerkræ i vores gårdbutik, så kan du være sikker på at få et velsmagende stykke kød til en fordelagtig pris. Vi har drevet vores deltidslandbrug siden 1980, hvorfor vi har stor erfaring på området.​

Vi sælger øko gæs, som lever op til høje krav

Du kan købe økologiske gæs eller andet økologisk kød med god samvittighed her hos os. Vi bliver nemlig anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og er et statskontrolleret økologisk landbrug. Derfor kan du være sikker på, at tingene er i orden hos os, og at vi overholder alle gældende krav.

Vi har desuden EU’s økologilogo.

​Når du besøger vores gårdbutik, står vi klar til at give dig en god oplevelse med på vejen. Vi fortæller dig gerne om, hvordan din øko gås er blevet opdrættet samt giver dig en rundvisning på gården.

Kontakt os for et godt tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af økologisk kød, så kig forbi vores gårdbutik, eller kontakt os på telefon 61 78 22 82.

Du kan også sende en e-mail til lindbjeggaard@hulen16.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du kunne tænke dig at købe en velsmagende økologisk gås af høj kvalitet, så bør du kigge forbi vores gårdbutik. Her kan du være sikker på at møde smilende personale, som hjælper dig med det, du har brug for.

Besøg vores gårdbutik, eller kontakt os på telefon 61 78 22 82. Du kan også sende en e-mail til lindbjeggaard@hulen16.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

(+45) 61 78 22 82
lindbjerggard@hulen16.dk